Infos voor deelnemers

De volgende informatie kan op elk moment wijzigen. Kijk dan regelmatig op de website of blog News.Op 1 en 2 september 2018, ter gelegenheid van de verjaardag van de bevrijding van de stad Bergen door de 3de Pantser Divisie en de 1ste Infantry Division VS, houden de stad Bergen en Tanks in Town hun jaarlijkse concentratie van gepantserde Tweede Wereldoorlog’s voertuigen.

Voor het welslagen van dit evenement en het officiële verzoek van de autoriteiten en verenigingen van veteranen, zijn kaki kledij (of destijds Amerikaanse uniformen) van toepassing. SMOKE outfits, kleurrijke en moderne camouflages zijn strikt verboden.
Het dragen van Duits uniformen is ten strengste verboden (of na toestemming van de organisatie).
Voertuigen die na 40-45 gebouwd zijn of later, zijn onderworpen aan wel bepaalde voorvaarden : het voertuig moet voorzien zijn van Amerikaanse markering en de bemanning moet in destijds burgerlijke kledij of Amerikaanse uniform gekleed zijn.
LET OP: Plaatsen zijn beperkt.

Gepantserde voertuigen

Voor gepantserde voertuigen meer dan 15 ton, neem dan contact op met de organisatie (Pierre Deghaye).
Geen problemen met rubber tracks. Metalen tracks zijn onder bepaalde voorwaarden toegelaten. Als u geïnteresseerd bent in een reis naar Bergen en uw voertuig is met metalen tracks uitgerust, stuur ons een foto van de tracks en het gewicht van het voertuig.

Inschrijvingsprijs

Voordat u zich registreert, lees dan de volgende dokumenten :
⇒   Event-kwaliteitshandvest -  Interne regelgeving

Inschrijvingsprijs is 15€ (te bevestigen) voor iederen (eigenaar, chauffeur, begeleidend, vrijstand).
Dit geeft gratis toegang op het kamp, de beurs (8€) en het konvooi van zondag.

⇒ INSCHRIJVINGSFORMULIER VIA DIT LINK ⇐
  Met de steun van onze partners en sponsors